WordPress training in Arnhem

Heb je een WordPress website en wil je weten hoe je deze beheert? Of wil je graag zelf een Worpdress website maken? Wij verzorgen WordPress trainingen  zodat jij niet alleen je website goed kan beheren, maar dat je je website ook goed optimaliseert zodat steeds meer potentiële klanten je via zoekmachines weten te vinden. De WordPress training is één op één en wordt gegeven in het centrum van Arnhem, maar op lokatie is ook mogelijk. Ben je ook geïnteresseerd in één van onze WordPress cursussen? Meld je dan nu aan.

Je eigen WordPress website in één dag

Wil je weten hoe je zelf een WordPress website bouwt? Tijdens deze cursus leren we je hoe je zelf je website kunt opzetten. Na twee dagdelen kun je zelfstandig met WordPress aan de slag.

Kosten voor twee dagdelen: 469,- (excl. btw)

Wordpress Training Arnhem
wordpress logo

Je WordPress website bijhouden

Wil je weten hoe je je WordPress website bijhoudt? Maak kennis met de vele mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. Wij leren je in twee dagdelen hoe je je website kunt onderhouden.  Zodat jij straks zelf je content kunt wijzigen, afbeeldingen kunt toevoegen, plugins kunt installeren en hoe je backups maakt en je je website beveiligd.

Kosten voor 2 dagdelen: 419,- (excl. btw)

Cursus zoekmachine optimalisatie

Hoe schrijf ik mijn teksten en waar richt ik me op? En hoe werkt de technische optimalisatie? Tijdens deze cursus leer je onder andere hoe je omgaat met de plugin WordPress SEO (Yoast), op welke keywords jij je richt en hoe je Google analytics gebruikt.

Kosten voor twee dagdelen: 389,- (excl. btw)

seo afbeelding
Wordpress cursus op maat

Op maat gemaakte WordPress training

Heb je liever een op maat gemaakte cursus? Dat kan natuurlijk, jij maakt je wensen kenbaar waarmee wij aan de slag gaan.

 

Kosten voor twee dagdelen zijn: 419- (excl. btw)

Ervaringen van cursisten

“Om me wat meer te verdiepen in het programma WordPress heb ik contact gezocht met Xander. Ik had al eens in WordPress gewerkt maar vond dat ik hier en daar nog wat verdieping kon gebruiken. Xander heeft mij (2-ochtenden) een op maat gemaakte cursus gegeven. De cursus was duidelijk en gestructureerd en er was ruimte om hier en daar wat dieper in de materie te duiken, Al met al heb ik 2 leerzame bijeenkomsten gehad en dat alles ook nog voor een hele schappelijke prijs.” Leonie Nennie, Buro 28

“Door zelf te experimenteren met WordPress had ik al aardig wat basiskennis opgedaan, maar de cursus van Xander had ik echt nodig om veel meer uit de mogelijkheden te halen. De op maat gemaakte cursus was duidelijk en gestructureerd en in een rustige omgeving. Je kunt zelf aangeven wat je wil leren en op welk moment dat jou het beste uitkomt.. Het is ook geen probleem als je Xander daarna nog met een vraag benaderd.. Hij helpt je ook dan verder op weg… ” Robert Vermeer, Fotografie

Schrijf je nu in voor één van onze cursussen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.