Website laten maken?

Jouw website als online visite kaartje? Wij maken professionele websites op maat. Webvision Media zorgt ervoor dat jouw bedrijf goed zichtbaar wordt op internet. Je kunt bij ons niet alleen een website laten maken maar ook zorgen we voor een betere conversie en goede technische onderhoud van je WordPress website. Dankzij onze jarenlange ervaring op gebied van website ontwikkeling, grafisch design en internet marketing maken wij een succesvolle website voor jouw bedrijf mogelijk.

WordPress

Vanuit Arnhem ontwikkelen we websites en maken we hierbij gebruik van het bekende open source cms WordPress omdat we overtuigd zijn dat dit de meest gebruiksvriendelijke content management systeem is. Als website eigenaar kun je eenvoudig je content toevoegen en wijzigen. En de techniek staat nooit stil, ook in WordPress land niet. Wereldwijd is een zeer actieve community ontwikkelaars continue bezig met het door ontwikkelen van WordPress. Wil je meer weten hoe je je website kunt beheren met WordPress? Volg dan één van onze WordPress cursussen.

Responsive webdesign

Het is bijna niet meer weg te denken om meerdere functionele designs te ontwikkelen voor verschillende schermresoluties. Wij maken speciaal voor smarthphones en tablets passende designs om hier uiteindelijk meer conversie uit te halen.

Responsive webdesign WordPress Arnhem

Huisstijl & Ontwerp

Internet is een visueel medium. Het is daarom belangrijk om een aantekkelijk design en een herkenbaar logo te laten ontwerpen. In overleg met de grafisch vormgever maken we voor jouw website een passend grafisch ontwerp.

Zoekmachine optimalisatie

Online succes begint bij een goed functionerende website. Natuurlijk is een aantrekkelijk design een belangrijke factor maar er is meer voor nodig om de aandacht van kwalitatief goede bezoekers te trekken. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden door Google. Dat kan met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website hoger komt in de zoekresultaten. We optimaliseren de website op content en techniek om zo de online vindbaarheid te vergroten.

Onderhoud van je website en support

We hebben in het verleden gemerkt dat er behoefte is aan support betreft het beveiligen en updaten van de website. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de website up-to-date is en de website dus optimaal blijft presteren. Ook zorgen wordpress updates ervoor dat je website veilig(er) is en hackers zoveel mogelijk buiten de deur houdt. We bieden daarom verschillende onderhoudspaketten aan speciaal voor WordPress websites. Lees hier meer over WordPress onderhoud.

Kosten WordPress website

We bieden géén standaard paketten aan, we maken websites altijd op maat en spreken een vaste prijs af. Deze specifieke wensen kun je aangeven bij het online aanvragen van de offerte of tijdens een kennismakings gesprek op ons kantoor in Arnhem waar jij je website kunt laten maken. De kosten van een wordpress website kunnen vaak uiteenlopen omdat het afhangt van de complexiteit.

Ja, ik wil graag een website laten maken

Wil jij door Webvision Media een website laten maken in Arnhem? Dat kan natuurlijk! Vul op deze pagina het formulier in of ga nu direct naar ons aanvraag formulier.

Gratis offerte aanvragen

Vul nu onderstaande velden in en ontvang vandaag nog een offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over ons zeggen

Recente projecten van Webvision Media

Schrijf je in en ontvang onze gratis nieuwsbrief