Blog, Kennis, Nieuws

Goede hosting voor mijn WordPress website

logo knownhost

Regelmatig spreek ik website eigenaren die al jaren  mopperen op hun hosting provider maar er niet aan toe komen stappen zetten. Te druk, of gewoon geen idee wat te doen? Maar waarvoor is een goede hosting provider eigenlijk nodig?

Waarom wil ik een goede hosting provider?

Voor mij als webbouwer en website beheerder is het belangrijk een goede hosting provider te vinden. Waarom?

Omdat ik …

 • wil dat mijn websites snel laden
 • goede support wil
 • een fijne en uitgebreide controle panel nodig heb
 • wil dat mijn websites altijd technisch goed functioneren
 • natuurlijk ook niet TEveel wil betalen

De betrouwbare hosting provider voor jouw website

Voor mij persoonlijk was het een lange zoektocht om uiteindelijk 2,5 jaar geleden (2016) uit komen bij het Amerikaanse Knownhost. Op advies van een kennis die er wat langer zijn website heeft draaien, met volle tevredenheid. Het proberen waard dus. En wat ben ik nu blij dat ik de overstap heb gemaakt! Waarom? Ik zou iedereen Knownhost willen aanraden om de volgende redenen:

 • je hebt de mogelijkheid te hosten op een server in Amsterdam,
 • je kiest zelf je controle paneel (software), zoals c-panel/WHM en Direct admin
 • support ALTIJD binnen 15 minuten reactie!
 • probleem wordt altijd opgelost
 • mocht je ervoor open staan, de oplossing wordt met je gedeeld
 • altijd up-to-date
 • prijs kwaliteit verhoudig…een dikke 10!
logo knownhost
Xander Remijnse

Xander Remijnse

Xander houdt zich sinds 2004 bezig met online activiteiten, waaronder websites ontwikkelen voor ondernemers, internet marketing, webteksten schrijven en het geven van trainingen. Daarnaast is hij ook nog een trotse vader van een fantastische dochter.
Xander Remijnse
Xander Remijnse
author-avatar

About Xander Remijnse

Xander houdt zich sinds 2004 bezig met online activiteiten, waaronder websites ontwikkelen voor ondernemers, internet marketing, webteksten schrijven en het geven van trainingen. Daarnaast is hij ook nog een trotse vader van een fantastische dochter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *