Heb je vragen over WordPress plugins? Bekijk op deze pagina de veel gestelde vragen over WordPress plugins en vind snel je antwoord.

Hoe installeer ik een plugin?

Je kunt vanuit je dashboard een plugin uploaden en installeren. Of gebruik een extern programma hiervoor zoals filezilla Let goed op het aantal downloads en beoordelingen want niet iedere plugin is even betrouwbaar.

Hoe zorg ik zelf dat m'n website vindbaar is?

Je kunt je allereerst verdiepen in SEO via internet,boeken of een cursus. Voor zowel beginners als gevorderden is de plugin WordPress SEO een aanrader.

Hoe maak ik backups van mijn Wordpress website?

Er zijn verschillende plugins hiervoor. Probeer automatische backups te maken die de backup bewaard op een externe server zoals bijvoorbeeld je dropbox of Google Drive account. Voorbeeld van plugins die dit bieden zijn backup to dropbox , backupwordpress en updraftplus

Zijn alle plugins gratis?

Nee, er zijn veel zogenaamde premium plugins. Dit zijn plugins met een gratis versie en een pro-versie die meer functies biedt. Soms is het de moeite waard om een betaalde plugin te kopen.

Waar vind ik premium plugins?

Er zijn verschillende platforms waar je premium plugins kunt kopen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: WPMUdev en Codecanyon.net.

Gratis offerte aanvragen

Vul nu onderstaande velden in en ontvang vandaag nog een offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat klanten over ons zeggen

[rev_slider alias=”ervaringen”]

Recente projecten van Webvision Media

Schrijf je in en ontvang onze gratis nieuwsbrief