Zoekmachine Optimalisatie

Beter gevonden worden op relevate zoekwoorden door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is noodzaak dat hier aandacht aan wordt besteed. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om jouw website hoger in de zoekmachines te krijgen voor een beter conversie. Om een duidelijker beeld van het geheel te krijgen  verdelen we SEO (Search Engine Optimization) in drie delen:

  • Content optimalisatie
  • Technische optimalisatie
  • Linkbuilding

Uiteindelijk zorgt  de optimalisatie van de website voor meer klanten wat leidt tot meer omzet. Een belangrijk gegeven van SEO is dat het vaak niet een eenmalige actie is maar een blijvend proces doordat Google het zogenaamde algoritme hanteert. Ook het bijhouden van Google analytics, Google Search Console, Linkbuilding en technisch onderhoud van de website is hier van groot belang. Wij bieden daarom speciaal voor technisch onderhoud en SEO voordelige onderhouds paketten aan zodat jouw website voor potentiële klanten zichtbaar blijft.

Internet Marketing

Conversie Optimalisatie

Meer bezoekers door goede zoekmachine optimalisatie? Mooi, maar hoe zet je het bezoek om in een lead? Is de inhoud van de webstite ook naar verwachting van de bezoeker? Is de inhoud verleidelijk genoeg? Is de website wel betrouwbaar genoeg om je email achter te laten? Heeft het mogelijkheden om vragen te stellen? Door op strategische plekken van je website verleidelijke content te plaatsen verhogen wij  de conversie.

Social Media Marketing

Nederland heeft een zeer hoog aantal social media gebruikers. Veel Nederlands hebben een account op platforms als Facebook, Twitter, Printerest, LinkedIn etc. Het is daarom aantrekkelijk om als bedrijf op deze platforms ook actief te zijn. Wanneer je op de juiste manier om kan gaan met deze manier van interactieve marketing kun je heel doelgericht veel klanten bereiken. Wij kunnen jouw helpen met het opzetten van bedrijfs accounts en/of campagnes op social media platforms.

Ja, ik heb interesse

Denk je dat één of meerdere van bovenstaande activiteiten interessant is voor je website? Vul op deze pagina het fomulier in of ga direct naar ons aanvraag formulier.

Gratis offerte aanvragen

Vul nu onderstaande velden in en ontvang vandaag nog een offerte.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

…of bel naar 06-43166273